Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Lehdistötiedotteet, Uutiset - Kauneus Kauneus
Aito kauneus kumpuaa sisältä – Truvivity by Nutriway

2016.04.13 - 

Truvivity by Nutriway™ ravintolisä on Amwayn uusin tieteellisen kauneudenhoidon sarja. Tuotteet sisältävät PhytoInfuse™- ja PhytoCeramide-yhdisteitä.

Amway kuuluu maailman johtaviin uraauurtavien ihonhoito- ja ravintolisätuotteiden kehittäjiin. Nyt Amwayn tutkijat ovat yhdistäneet nämä kaksi tuoteryhmää ja kehittäneet Truvivity by Nutriway ‑ravintolisän, joka sopii sekä naisille että miehille.

Kasvovoiteet voivat parantaa ihon ulkonäköä ja suojata sitä ulkoisilta uhilta, kuten pakkaselta, auringolta ja kuivalta ilmalta. Monien iho-ongelmien syynä ovat kuitenkin heikot ruokailutottumukset ja liian vähäinen uni. Siksi Amway on kehittänyt Truvivity by Nutriway ‑ravintolisän, joka tukee ihon hyvinvointia sisältä päin. ”Kun ikäännymme, ihomme ohenee ja ihon pintakerroksen (stratum corneum) keramidit ohenevat eivätkä enää pysty suojaamaan ihoa tehokkaasti. Siksi ihosta tulee ohuempi ja kuivempi”, selittää Dawna Venzon, PhD, RD, Amway Senior Research Scientist. Truvivity by Nutriway ‑sarja tarjoaa aidosti holistisen lähestymistavan kauneudenhoitoon. Perinteinen ihonhoito kosteuttaa ihoa vain ulkopuolelta, kun taas Truvivity by Nutriwayn ainesosat rakentavat ja ravitsevat ihoa sisältä päin.

Truvivity by Nutriway sisältää kahta uutta yhdistettä: PhytoInfuse™-yhdiste sisältää ruusunmarja-, gojimarja- ja viininrypäleensiemenuutteita. Viininrypäleensiemen- ja ruusunmarjauutteet suojaavat soluja vapailta radikaaleilta. PhytoCeramide-yhdisteen sisältämät vehnäkeramidit ovat luontaisesti gluteenittomia, täysjyvävehnästä saatavia kasvikeramideja.

Sarja sisältää tuotteet Truvivity by Nutriway Beauty Supplement ja Truvivity by Nutriway Beauty Powder Drink, joiden ravitsevat ainesosat tukevat ihon hyvinvointia:

Truvivity by Nutriway Beauty Supplement sisältää A- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. Ne ylläpitävät normaalia ihoa. C-vitamiini ja sinkki suojaavat lisäksi ihon soluja oksidatiiviselta stressiltä. Tuote sisältää kahden tabletin läpipainopakkauksia. Kaksi tablettia nautitaan joka ilta osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Yön aikana ainesosat tukevat ihon omaa uusiutumiskykyä ja auttavat torjumaan auringon, saasteiden ja kiireisen elämän aiheuttamia vaurioita.

Truvivity by Nutriway Beauty Powder Drink täydentää Truvivity by Nutriway Beauty Supplement ‑lisää ja sisältää C-vitamiinia, PhytoCeramide-yhdistettä, sinkkiä ja karpalouutetta. Juotavassa ravintolisässä on miellyttävä greipin maku, ja se voidaan nauttia aamulla tai päivän aikana.

Truvivity by Nutriway tuo sarjaan uusia tuotteita jatkossa.

Hinnasto Jälleenmyynti – Truvivity by Nutriway
30 päivän annos BEAUTY POWDER DRINK- ja BEAUTY SUPPLEMENT: EUR 109,54

Nutriway™ lyhyesti
Amwayn yksinoikeudella myymä Nutriway on johtava vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki.* Nutriway-tiimi hyödyntää 80 vuoden ajalta kertynyttä kokemusta tieteellisestä tutkimustyöstä taatakseen ensiluokkaisen siemenestä ravintolisäksi ‑valmistusmenetelmän. Menetelmä takaa tuotteiden laadun, tehokkaan koostumuksen, vaikutuksen ja turvallisuuden. Nutriway on ainoa maailmanlaajuinen vitamiini- ja kivennäisainetuotemerkki, joka viljelee kasveja omilla, sertifioiduilla ekologisilla maatiloillaan. Maatilat sijaitsevat Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Brasiliassa. Nutriwayn tuotteet ovat vuodesta 2008 olleet The Official Nutrition Supplements of AC Milan.

*Lähde: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims.

Amway lyhyesti
Amway kuuluu maailman johtaviin perheyrityksiin, ja se myy yli 450:tä laatutuotetta tuoteryhmissä kauneudenhoito, hyvinvointi ja kodinhoito. Tuotteita myyvät ainoastaan riippumattomat jakelijat. Yritys on perustettu vuonna 1959 Adassa Yhdysvalloissa, ja sillä on toimintaa yli sadassa maassa. Vuonna 2014 Amwayn liikevaihto oli yli 10,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Amwayn eniten myydyt tuotemerkit ovat Nutriway-ravintolisät, Artistry-ihonhoito- ja ‑kosmetiikkatuotteet sekä eSpring-vedenkäsittelyjärjestelmä. Lisää yrityksen uutisia www.amway.fi.

Lisätietoja:
Amway Imelda Vital Senior Corporate Affairs Area Manager Puhelin: +32 477 13 79 65
Sähköposti: Imelda_vital@amway.com

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia