Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Lehdistötiedotteet, Uutiset - Amway Amway
AMWAY™ YHTEISTYÖHÖN KANSAINVÄLISEN YRITTÄJYYSVIIKON KANSSA

2015.10.02 - 

SPONSOROINTI TEHOSTAA Amwayn kansainvälisen yrittäjyysraportin levitystä

Tukeakseen yrittäjyyttä maailmanlaajuisesti Amway sponsoroi Kansainvälistä yrittäjyysviikkoa (Global Entrepreneurship Week, GEW). Sponsorointi edistää myös Amwayn kansainvälisen yrittäjyysraportin (Amway Global Entrepreneurship Report, AGER) levitystä GEW 2015 -tapahtumissa 16.–22. marraskuuta.

Kansainvälinen yrittäjyysviikko GEW järjestetään vuosittain marraskuussa. Sen aikana nostetaan esiin innovaattoreita ja työpaikkojen luojia, jotka perustavat startup-yrityksiä, luovat uusia ideoita, edistävät talouskasvua ja parantavat ihmisten hyvinvointia. Tapahtumat tarjoavat niin kilpailuja kuin henkilökohtaisia verkostoitumismahdollisuuksia. Yrittäjät ja muut osallistujat tapaavat toisiaan paikallisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa, joissa heidän on mahdollista selvittää edellytyksiään yrittäjinä ja innovaattoreina ja joissa he pääsevät tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin.

”Menestyvä yrittäjyys syntyy luottamukseen ja uskollisuuteen perustuvista suhteista”, toteaa Amwayn toimitusjohtaja Doug DeVos. ”Voimien yhdistäminen GEW:n kanssa sallii meidän kasvattaa tietoutta siitä, miten liikkeenomistajien toiminta vaikuttaa maailmantalouteen. Molemmat organisaatiot pystyvät tarjoamaan vahvan alustan innostavaan yrittäjyyteen ja suotuisamman ympäristön yrittämisen menestykselle.”

GEW on enemmän kuin vain tietoisuutta lisäävä kampanja – se on tapahtuma, joka sitouttaa kaikenlaisia yrittäjyyteen liittyviä toimijoita ja vahvistaa startup-yritysten toimintaedellytyksiä kaikkialla maailmassa. Viikko tarjoaa mahdollisuuksia suhteiden luomiseen ja yhteistyöhön yrittäjien, mentorien ja sijoittajien välillä. Se myös yhdistää tutkijat ja päättäjät, jotka osallistuvat talouskasvua edistäviin hankkeisiin. Viime vuoden viikon kohokohtia olivat 157 osallistujamaata, yli 11.000 järjestäjäkumppania, 28.000 tapahtumaa ja yli 8,2 miljoonaa osallistujaa.

”Kiinnostus startup-toimintaa ja yrittäjyyttä kohtaan on kasvussa kaikkialla maailmassa”, toteaa Kansainvälisen yrittäjyysviikon toimitusjohtaja Jonathan Ortmans. ”GEW tarjoaa adrenaliiniruiskeen, joka kiihdyttää uuden maailmanlaajuisen yrittäjäluokan syntyä ja tarjoaa käyttöön ohjelmat, tutkimuksen ja verkoston, joiden avulla mahdollisuudet voidaan hyödyntää.”

Lisäksi kumppanuus tarjoaa Amwaylle mahdollisuuden jakaa tietoa AGER-raportista 160 maassa 1.10.2015–1.10.2016 järjestettävien kansallisten kampanjoiden muodossa. ”Kumppanuus vahvistaa uskottavuuttamme ja laajentaa yleisöämme”, DeVos lisää. ”AGER saavuttaa nyt 44 maata, ja nyt jokaiselle markkina-alueelle syntyy uusi yhteys GEW:n kautta. Nämä suhteet kiihdyttävät väistämättä yrittäjyyttä ruohonjuuritasolla.”

AGER-tutkimus toteutetaan tänä vuonna kuudetta kertaa, ja tulokset julkistetaan GEW-viikolla keskiviikkona 18.11. Muita marraskuun 18. päivän kohokohtia ovat Amwayn järjestämä Facebook-chat (facebook.com/amway), jossa Amwayn toimitusjohtaja Doug DeVos esittelee AGER 2015:n tulokset kello 14.00–15.00 Suomen aikaa. Tapahtumaa mainostetaan maailmanlaajuisesti osana GEW-tapahtumaa ja yhtenä GEW USA:n kansallisista poiminnoista. Tämä energinen tunti käynnistää myös Amwayn ja GEW:n Washington DC:ssä järjestämän tapahtuman 18.11. Tapahtumassa on paneelikeskustelu, johon osallistuu yrittäjyyden asiantuntijoita. Keskustelu käydään kello 15.30–17.00 Suomen aikaa.

 

# # #

 

 

Tietoa Amwaysta
Amway on 10,8 miljardin liikevaihtoa tuottava suoramyyntiyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa Michiganin Adassa. Amwayn eniten myydyt tuotemerkit ovat NUTRIWAY™-vitamiinit, -kivennäisaineet ja -ravintolisät, ARTISTRYn™ ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteet sekä eSpring™-vedenkäsittelyjärjestelmät. Tuotteita myyvät yksinoikeudella Amwayn Liikkeenharjoittajat. Direct Selling News 2015 Global 100 -julkaisun mukaan Amway nousi vuoden 2014 maailmanlaajuisen myyntinsä ansiosta maailman johtavaksi suoramyyntiyritykseksi. Yhtiön uutiset ovat luettavissa osoitteessa globalnews.amway.com.

Kansainvälinen yrittäjyysviikko GEW
Marraskuussa järjestetään tuhansia tapahtumia ja kilpailuja kautta maailman. Niihin osallistuu miljoonia ihmisiä, ja niiden tavoitteena on innostaa yrittäjyyteen ja yhdistää mahdollisia tulevia yrittäjiä, kumppaneita, mentoreita ja sijoittajia toisiinsa. Kansainvälinen yrittäjyysviikko järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008, ja se on sittemmin laajentunut 160 maahan. Viikko rakentaa ja vahvistaa yrittäjyysilmapiiriä kaikkialla maailmassa. Kansainvälisen yrittäjyysviikon toiminnasta vastaa Ewing Marion Kauffman Foundation, jota tukevat kymmenet maailmanlaajuiset johtajat sekä yli 11.000 kumppanista koostuva verkosto. Lisätietoa saat osoitteesta osoitteessa www.gew.co ja seuraamalla tunnistetta @unleashingideas Twitterissä.

Lisätietoja: Mette Bettina Henius Senior Corporate Affairs Manager – Amway Scandinavia Puhelin: +45 4331 3209 tai +45 4060 4959 – Sähköposti: mette_henius@amway.com

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia