Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Uutiset -
AMWAYN MENESTYS LASTEN ALIRAVITSEMUKSEN AUTTAJANA AUTTAA ASETTAMAAN UUSIA TAVOITTEITA

2016.10.19 - 

Maailman ruokapäivänä 2016 käynnistyy uusi tuhat päivää kestävä Nutrilite™ Power of 5 -kampanja

Maailman ruokapäivä 2016. Amway ilmoittaa, että Nutrilite™ Power of 5 -kampanja on ylittänyt vuodelle 2016 asetetun tavoitteen, joka oli ravitsemuksen tuominen yli 14.000 aliravitulle lapselle jakelemalla yli 5 miljoonaa annosta Nutrilite™ Little Bits -ravintolisää. Vuoden loppuun mennessä kampanja on auttanut ravitsemaan 30.000 lasta 15 maassa eri puolilla maailmaa.

Maailman ruokapäivän kunniaksi Amway on asettanut uuden tavoitteen. Seuraavien tuhannen päivän ajaksi kampanja laajenee koskemaan yli 500.000 aliravittua lasta vuoden 2019 loppuun mennessä. Lapsen elämän ensimmäisen tuhannen päivän aikana tapahtuva kehitys on ratkaisevinta lapsen eloonjäämisen sekä tulevan kasvu- ja oppimiskyvyn kannalta. On osoitettu, että tämän ajanjakson ravitsemus vaikuttaa ihmisen loppuelämän terveyteen ja esimerkiksi alttiuteen lihoa tai saada joitakin kroonisia sairauksia.

Nutrilite™ Little Bits on mikroravintoaine, joka sisältää kasvipohjaisia ravintoaineita. Siitä lapset 6 kuukauden iästä 5 vuoden ikään asti saavat 15:tä välttämätöntä vitamiinia ja kivennäisainetta. Jauhe on pakattu yhden gramman pakkauksiin, joiden sisällön perheet voivat sekoittaa lapsen ruokaan kerran päivässä.

Nutrilite™/Nutriway™ on maailman myydyin vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki* ja pystyy siksi vaikuttamaan ja tarjoamaan ratkaisuja lasten aliravitsemukseen yhdessä vakiintuneiden kansalaisjärjestöjen kanssa. Työhön osallistuvat lisäksi Amwayn Liikkeenharjoittajat ja työntekijät, jotka huolehtivat siitä, että Nutrilite™ Little Bits -ravintolisät saavuttavat mahdollisimman suuren määrän aliravittuja lapsia.

Tue Amwayn toimintaa ja auta aliravittuja lapsia osallistumalla Nutrilite™ Power of 5 -kampanjaan. Vieraile osoitteessa powerof5.nutrilite.com tai paikallisessa Amwayn sivustossa.

 

Nutrilite™/Nutriway™
NUTRILITE™/NUTRIWAY™ on Amwayn yksinoikeudella jakelema, maailman eniten myyty vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki.* Yli 80 vuoden kehitys- ja tutkimustyön tuloksena NUTRILITE/NUTRIWAY-tiimi on kehittänyt siemenestä ravintolisäksi -menetelmän taatakseen tuotteidemme tehokkuuden sekä parhaan mahdollisen koostumuksen, tehon ja turvallisuuden. NUTRILITE™/NUTRIWAY™ on ainoa maailmanlaajuinen vitamiinien ja kivennäisaineiden tuotemerkki, jonka tuotteiden viljely, sadonkorjuu ja valmistus tehdään omilla hyväksytyillä, orgaanisilla tiloilla* Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Brasiliassa.
*Lähde: Euromonitor International Limited.

Nutrilite™ Power of 5 -kampanja
Amway käynnisti Nutrilite™ Power of 5 -kampanjan lisätäkseen tietoisuutta lapsuusiän aliravitsemuksesta, joka vaikuttaa ratkaisevasti lasten kehitykseen varhaislapsuudessa, ja auttaakseen lapsia saavuttamaan heidän elämänkaaressaan tärkeän viidennen syntymäpäivänsä. Kampanja käynnistettiin toukokuussa 2014, ja se on parantanut tuhansien aliravittujen lasten päivittäistä ravinnon laatua.

Kampanjan yhteydessä kerätään myös varoja Nutrilite™ Little Bits -mikroravintoainejauheen jakeluun yhteistyössä ruoanjakelutoimintaa harjoittavien, koulutusta tarjoavien ja lasten kasvua seuraavien kansalaisjärjestöjen kanssa. Lue lisää ja tee lahjoitus osoitteessa powerof5.nutrilite.com.

Amway™
Amway on yksi johtavista perheomistuksessa olevista kuluttajatuoteyrityksistä. Se myy yli 450:tä kauneudenhoidon, hyvinvoinnin ja kodinhoidon laatutuotetta yksinomaan itsenäisen myyjäverkostonsa kautta suoraan kuluttajille. Vuonna 1959 Yhdysvalloissa Adassa perustettu yhtiö toimii yli 100 maassa ja alueella, ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 9,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Amwayn eniten myydyt tuotemerkit ovat NUTRILITE™/NUTRIWAY™-vitamiinit, -kivennäisaineet ja -ravintolisät, ARTISTRY™-ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet sekä vedenkäsittelyjärjestelmät.

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia