Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Lehdistötiedotteet -
Amwayn uusi miesten tuotesarja HYMM™ tarjoaa upeita tuotteita treenikassiin

2016.07.26 - 

 

HYMMon uusi kasvipohjaisiin ainesosiin perustuva miesten tuotesarja. Se on kehitetty miehelle, joka käyttää aikaa itsestään huolehtimiseen ja haluaa yksinkertaisen mutta miellyttävän päivittäisen ihonhoitorutiinin treenin jälkeen. HYMM2-in-1 Hair & Body Shampoo sisältää virkistävää vesiminttu-uutetta, ja HYMM Roll-on Deodorant sisältää hajunmuodostusta ehkäisevää salviauutetta. Nämä tuotteet auttavat miehen nopeasti päivän askareiden pariin.

Amway on kehittänyt uuteen miesten HYMM™-tuotesarjaansa kaksi laatutuotetta liikunnalliselle miehelle, joka arvostaa hyviä tuotteita ja haluaa helpon ja tehokkaan päivittäisen ihonhoitorutiinin. HYMM™ 2-in-1 Hair & Body Shampoo ja Roll-on Deodorant vievät vain vähän tilaa treenikassissa mutta täyttävät kaikki HYMM-miehen niille asettamat vaatimukset.

Sarja on ihotautilääkärien testaama ja hellävarainen herkällekin iholle. Tuotteissa on puhtaan raikas ja miellyttävä bergamotin, meren ja setrin tuoksu.

 

HYMM™ 2-in-1 Hair & Body Shampoo on one man, one solution -tyyppinen tuote, joka tekee ihon raikkaaksi ja puhtaaksi, jättää iholle kevyen tuoksun sekä tekee hiuksista miellyttävän pehmeät. Se sisältää vesiminttua, joka kasvaa Pohjoismaiden vesistöissä. Vesiminttu tunnetaan virkistävistä ja stimuloivista ominaisuuksistaan samoin kuin merimineraalit, joita koostumus myös sisältää.

Pakkaus on yksinkertainen, sitä on helppo käsitellä yhdellä kädellä ja kuljettaa mukana treenikassissa. 250 ml. Ohjevähittäishinta: 8,37 euroa

 

HYMM Roll-on Deodorant sisältää salvianlehtiuutetta, joka tunnetaan hajunmuodostusta ja bakteerien kasvua ehkäisevästä vaikutuksestaan. Deodorantti ei sisällä alumiinisuoloja, joten se antaa ihon hengittää ja päästää lämmön haihtumaan. Samalla se pitää vartalon raikkaana ja hajuttomana.

Tuote kuivuu iholla nopeasti, on läpikuultavaa eikä tahraa vaatteita. Pakkaus on ylellinen ja helppokäyttöinen. 100 ml. Ohjevähittäishinta: 11,04 euroa

 

 HYMM™-tuotteita myyvät henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua tarjoavat itsenäiset suoramyyjät. Etsi myyjä osoitteesta Amway.fi.

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia