Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Uutiset -
AMWAYN VAPAAEHTOISTYÖ 2016

2016.12.05 - 

Amway arvostaa 65 Amwayn Liikkeenharjoittajan tekemää vapaaehtoistyötä Euroopassa

Amwayn Liikkeenharjoittajat Euroopassa ovat osallistuneet 270 ympäristöön, terveyteen ja koulutukseen liittyvään vapaaehtoistyöprojektiin.

Te eurooppalaiset Amwayn Liikkeenharjoittajat olette osoittaneet yhteiskunnalliseen toimintaan osallistumisen merkityksen osallistumalla 270 ympäristöön, terveyteen ja koulutukseen liittyvään vapaaehtoistyöprojektiin yhteisöissänne vuonna 2016.  

Kiitos kesä- ja syyskuussa 2016 Amwayn One by One -vapaaehtoistyökampanjan 4-vuotisjuhlan kunniaksi tekemästänne vapaaehtoistyöstä. Olette osoittaneet suurta sitoutuneisuutta yhteisönne tukemiseen. 

Toivomme, että jatkatte vapaaehtoistyötä, siitä kertomista ja toteutatte yhä Amwayn visiota, joka on Helping People Live Better Lives.

Amway Scandinavia tukee tänä vuonna seuraavia kymmentä kansalaisjärjestöä, ja vuonna 2017 joukkoon liittyy uusia.

Tanska:
Café Værestedet auttaa yksinäisiä ja väkivallan uhreja. Tätä projektia tukee Annette Clausen, joka työskentelee kahvilassa vapaaehtoisena.

Vejle Zonta Klub tukee avun tarpeessa olevia tyttöjä ja naisia. Tätä projektia tukee Else Bang, joka järjestää siihen liittyviä tempauksia ja toimii vapaaehtoisena.

Paikallinen yhteisötalo, joka tukee vanhuksia ja muita seuraa kaipaavia. Tätä projektia tukee Lene Bærentsen, joka järjestää kävelylenkkejä ja kertoo ravitsemuksesta.

Norja:
PWN tukee ulkomaalaistaustaisia naisyrittäjiä. Tätä projektia tukevat Barbara Skeie ja Katy Paus, jotka toimivat mentoreina ja tapahtumanjärjestäjinä.

Kafe Q tukee yksinäisiä nuoria. Tätä projektia tukee Wyonne Long, joka työskentelee kahvilassa vapaaehtoisena.

Suomi:
Sippolan koulu tukee paikallisia lapsia ja nuoria. Tätä projektia tukee Anne Nissinen, joka vastaa varainhankinnasta ja tapahtumien järjestämisestä.

Kouvolan Sudet tukee paikallisia nuoria salibandyn pelaajia. Tätä projektia tukee Nina Laaksonen, joka vastaa erilaisista järjestelyistä ja tukee joukkuetta.

Ruotsi:
Knivsta IK tukee paikallisia nuoria jalkapallon pelaajia. Tätä projektia tukee Håkan Modiér, joka on työskennellyt seurassa vapaaehtoisena 20 vuotta.

Rebecca Orden/Huddinge Børn tukee syöpäsairaita lapsia. Tätä projektia tukee Elisabeth Laxton, joka viettää aikaa lasten kanssa ja jakaa joululahjoja.

Mira tukee naisia kriisitilanteissa. Tätä projektia tukee Marita Skårelid, joka työskentelee vapaaehtoisena ja tukee naisia.

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia