Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Uutiset -
Kokonaisvaltaista ihonhoitoa koko perheelle

2017.05.04 - 

Suo perheellesi hyvältä näyttävä iho. Tarjoa itsellesi ja perheellesi luonnon parasta – G&H-sarjat saatavilla vain Amwaylta.

Koe seuraavan sukupolven kokonaisvaltainen ihonhoito – Amwayn G&H-vartalonhoitosarjat.

Ihonhoito keskittyy usein vain kasvoihin, sillä se on ihomme näkyvin osa. Hoivaa tarvitsee kuitenkin myös muu 95 % ihosta. Vartalonhoito on erityisen tärkeää, sillä iho on suurin elimistöä ulkoisilta tekijöitä suojaava elin. G&H-tuotteet sisältävät tuttuja ja luonnollisia ihoa hoitavia ainesosia, jotka on viljelty, korjattu ja asiantuntevasti yhdistetty ainutlaatuisiksi ja hoitaviksi koostumuksiksi. Ne pitävät ihon hyvinvoivan näköisenä ja tasapainoisena.

Amwayn uusi G&H-tuoteperhe sisältää kolme vartalonhoitosarjaa, jotka ravitsevat, virkistävät ja suojaavat vartalon ihoa koko päivän, sanoo Michelle A. D’Allaird, Amway Artistry Master Skin Health Educator.

G&H-vartalonhoitosarja sisältää mietoja, sulfaatittomia ja pH-tasapainotettuja koostumuksia, jotka ovat tehokkaita mutta hellävaraisia iholle ja sopivat myös 3 vuotta täyttäneille lapsille. Pakkaukset ovat luonnon innoittamia ja täysin kierrätettäviä.  Kukin sarja sisältää oman ainutlaatuisen seoksensa ihoa helliviä ja luonnollisista lähteistä peräisin olevia kasviperäisiä ainesosia, jotka rauhoittavat ja ravitsevat ihoa ja sopivat koko perheen iholle.

G&H NOURISH+ TUO LIEVITYSTÄ ÄRTYNEELLE IHOLLE

G&H NOURISH+™ -sarjaan kuuluvat Body Wash (10,48 EUR), Body Lotion (15,97 EUR), Complexion Bar (12,12 EUR) ja Hand Cream.

Ravitsevat ainesosat, kuten appelsiininkukkahunaja, sheavoi ja kurpitsansiemenöljy, ravitsevat, rauhoittavat ja ylläpitävät hyvinvoivalta näyttävää ihoa.

• Appelsiininkukka antaa iholle ravitsevaa kosteutta, joka pehmentää ihoa.

• Sheavoi sisältää ihoa ravitsevia A-, E- ja F-vitamiineja, joiden tiedetään korjaavan ihon kosteussuojaa.

• Kurpitsansiemenöljy on antioksidantti, joka suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta vaurioilta.

G&H REFRESH+ RAUHOITTAA KUIVAA IHOA

G&H REFRESH+™ -sarjaan kuuluvat Body Wash-Gel (10,48 EUR) ja Body Milk (15,97 EUR).

Tasapainoiset koostumukset sisältävät aaloeta, viinirypäleensiemenuutetta ja vihreä tee -uutetta, jotka virkistävät, kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

• Aaloella on viilentäviä, kosteuttavia ja ihoa rauhoittavia vaikutuksia.

• Viinirypäleensiemenuute on tehokas antioksidantti, jolla on tulehdusta hillitsevä vaikutus, ja se auttaa suojaamaan ja virkistämään ihoa.

• Vihreä tee -uute auttaa suojaamaan ihoa ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja antaa iholle energiaa.

G&H PROTECT+ TARJOAA LUONNOLLISTA SUOJAA IHOLLESI

G&H PROTECT+™ -sarjaan kuuluvat Concentrated Hand Soap (7,85 EUR), Bar Soap, Deodorant & Anti-Perspirant Roll-On (9,75 EUR) ja Deo Spray (10,59 EUR).

Turvalliset koostumukset sisältävät valkoinen tee -uutetta, luonnollisia kivennäisaineita ja mustikkauutetta, jotka suojaavat hajunmuodostukselta, epäpuhtauksilta ja kuivumiselta sekä saavat ihon näyttämään terveeltä.

• Valkoinen tee -uute auttaa vahvistamaan ihoa ja suojaa sitä ympäristön aiheuttamilta vaurioilta.

• Luonnolliset kivennäisaineet auttavat suojaamaan ja ravitsemaan ihoa.

• Mustikkauute sisältää runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja ja auttaa korjaamaan jo tapahtuneita ympäristövaurioita.


G&H-tuotteet löydät osoitteesta WWW.AMWAY.FI

AMWAY lyhyesti

Amway on johtava perheomistuksessa olevista kuluttajatuoteyrityksistä. Se myy yli 450:tä kauneudenhoidon, hyvinvoinnin ja kodinhoidon laatutuotetta yksinomaan itsenäisen myyjäverkostonsa kautta suoraan kuluttajille.  Vuonna 1959 Yhdysvalloissa Adassa perustettu yhtiö toimii yli 100 maassa ja alueella, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 8,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria.


Lisätiedot, tuotenäytetilaukset ja tuotekuvat:

Mette Hvistendahl Munch
Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia
+45 20345131 5131, mette.munch@amway.com

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia