Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Tietoa yrityksestä

YRITYS

Amway on yksi maailman johtavista suoramyyntiyrityksistä. Vuonna 1959 Yhdysvalloissa Adassa perustettu Amway toimii yli 100 maassa ja alueella, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 8,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

Amway on pyörittänyt menestyvää yritystoimintaa Euroopassa vuodesta 1973, ja se toimii tällä hetkellä 29 Euroopan maassa. Yrityksellä on yli 1 200 työntekijää Euroopassa. Amway Suomi aloitti toimintansa 1. heinäkuuta 1999, ja se on osa Amway Scandinaviaa. Amway Suomen toimipaikka sijaitsee Helsingissä osoitteessa Malminkaari 9 C, 00700 Helsinki.

Amwayn tuotteita jakelee yli 3 miljoonaa Amwayn liikkeenharjoittajaa, joista 250 000 toimii Euroopassa.

TUOTTEET

Amwayn valikoimaan kuuluu yli 450 kauneudenhoito-, hyvinvointi- ja kodinhoitotuotetta. Amwayn tuotemerkkeihin kuuluvat NUTRIWAY™-ravintolisät, ARTISTRY™- ja L.O.C.™-puhdistustuotteet.

Kaikki tuotteet kehitetään yrityksen omissa kehitys- ja tutkimuskeskuksissa. Tuotteiden laadun ja turvallisuuden takaavat yli 700 tutkijaa ja puoli miljoonaa tuotetestiä vuodessa. Amway omistaa 1 000 patenttia ja yli 900 patenttia on haussa.

Asiakkaat voivat Amwayn tyytyväisyystakuun puitteissa palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin 90 päivän kuluessa ostamisesta, vaikka tuotetta olisi käytetty. Nämä säännöt takaavat kuluttajille paremmat oikeudet kuin mitä Maailman suoramyyntiliitto (WFDSA) suosittelee.

LIIKETOIMINTAMAHDOLLISUUS

Amway tarjoaa kaikille mahdollisuuden aloittaa oma liiketoiminta Amway-tuotteita myymällä. Liikkeenharjoittajat voivat valita tuotteet laajasta valikoimasta ja asettaa itse omat tavoitteensa liiketoiminnalle.

Amway tukee liikkeenharjoittajiaan erilaisin koulutuksin, joita Amway Academy järjestää. Amway Academy tarjoaa verkkokursseja, verkkoesittelyitä ja henkilökohtaista koulutusta. Vuonna 2010 Euroopan Amway Academy myönsi yli 3 000 todistusta.

TOIMIALA

Maailmanlaajuisesti suoramyyntialan arvioitu jälleenmyynti on 117,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja se työllistää 74 miljoonaa myyjää.

Amway on jäsenenä alan eurooppalaisissa järjestöissä, joita ovat European Business Association (EBA), Euroopan suoramyyntiliitto (Seldia) Euroopan suoramarkkinointiliitto (FEDMA), European Responsible Nutrition Alliance (ERNA), American Chamber of Commerce to the European Union (AmCham EU) ja Maailman suoramyyntiliitto (WFDSA).

Lisäksi Euroopan Amwayt ovat järjestäytyneet yli sataan kansalliseen järjestöön, joihin kuuluu ravitsemus- ja kosmetiikka-alan järjestöjä, kauppakamareita, markkinointiliittoja ja muita liike-elämän järjestöjä. Amway Suomi on Asiakkuusmarkkinointiliiton ja Amerikkalaisen kauppakamarin (The American Chamber of Commerce in Finland, AmCham) jäsen.

YRITYKSEN TILAT

Amwayn päätoimipiste sijaitsee Michiganissa Adassa, ja se kattaa yli yhdeksän hehtaarin alueen. Pääkonttorissa on toimistoja, tuotantoyksiköitä ja 65 tutkimus- ja laadunvarmistuslaboratoriota, joissa työskentelee yli 700 tutkijaa, insinööriä ja eri alojen (kemia, mikrobiologia, teollisuushygienia, tekniikka ja tietotekniikka) asiantuntijaa.

Yrityksellä ja sen sivuliikkeillä on tuotantotiloja Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Vietnamissa, luomutiloja ravintolisien ainesosien kasvattamiseen Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Brasiliassa sekä jakelukeskuksia Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Yrityksellä on myös jaettuja palvelukeskuksia Costa Ricassa ja Puolassa.

Kuudessa Euroopan maassa sijaitsevat elämyskeskukset kertovat Amwayn historiasta, nykyhetkestä ja tulevaisuuden näkymistä. Vierailijat saavat lisätietoa Amwayn myynti- ja markkinointisuunnitelmasta sekä Amwayn hyvinvointi-, kauneudenhoito- ja kodinhoitotuotteista. Lisäksi Amwayn elämyskeskuksissa on tiloja, joissa voidaan järjestää myynninedistämis-, pienryhmä- ja yritystilaisuuksia sekä työpajakoulutuksia.

ager-banner-newsroom

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia