Finland FIN  
fin  

rss

 • rss
Uutiset -
Uusi Eyebrow Kit voimaannuttaa pohjoismaiset naiset

2017.01.26 - 

#artistryscandinavia

Jo jonkin aikaa 90-luku on ollut vallalla näytöslavojen ja punaisten mattojen meikeissä. Keväällä 2017 vaikuttaisi siltä, että siirrymme ajassa vieläkin taaksepäin – nimittäin 80-luvulle.

Se tuo tullessaan voimakkaat värit ja kulmat.

Amwayn Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection -kevätkokoelman uusi Artistry Signature Color™ Brow Kit mahdollistaa trendin aallonharjalla ratsastamisen.

– Kulmienhoitosetin avulla voit luoda voimakkaat kulmat, vaikka silmämeikkisi olisikin nude. Se on erityisen tärkeää, jos sinulla on kirkkaanväriset silmät, kuten siniset tai harmaat, ja vaaleat hiukset ja ripset.

Näin sanoo Amwayn meikki- ja kauneuskouluttaja Cristian Ciriani, jolla on pitkä kokemus kansainväliseltä kauneus- ja muotialalta.

– Viime vuosina naisille on tullut tärkeämmäksi pitää huolta kulmakarvoistaan ja osata hyödyntää niitä osana dramaattista silmämeikkiä. Elämme nyt 80-luvun nostalgian tunnelmissa, mikä näkyy uusimmissa muotitrendeissä ja myös Artistryn uudessa kokoelmassa, kertoo Cristian Ciriani ja jatkaa:

– Setti muistuttaa James Bondin ihmevekotinta, sillä siinä on salalokero, jossa ovat kaikki ilmeen vahvistamiseen tarvittavat välineet.

Herätä 80-luku henkiin

Kevään 2017 ilmeeseen saat voimaa muullakin kuin kulmienhoitosetillä. Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection lanseeraa myös joukon muita tuotteita, jotka noudattavat kansainvälisiä muotitrendejä. Esimerkiksi Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo -luomivärisetin voimakkaita värejä voi käyttää silmien piristämiseen.

– Kevään 2017 muotiviikoilla nähdään nostalgisia muotitrendejä, kuten sähköisiä rajauksia, kimaltelevia luomivärejä ja runsaita kampauksia. Moni kaunis punaisten mattojen kuuluisuus on siitä osoitus, esimerkiksi näyttelijät Kristen Stewart ja Allison Williams sekä malli Gigi Hadid. Artistryn uusi kokoelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden herättää 80-luku henkiin, Cristian Ciriani toteaa.

 • Artistry Signature Color ™ Lip Shine antaa huulille kostean ja valoa heijastavan ilmeen. Sen ainutlaatuinen geelikoostumus tuottaa huulikiillon ulkonäön mutta huulipunan miellyttävän tunnun.
 • Artistry Signature Color™ Highlighting Tint antaa iholle kauniin ja terveen hehkun. Se sopii käytettäväksi sellaisenaan tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Levitä Artistry Signature Color™ Highlighting Tint -tuotetta niille kasvojen alueille, joille valo lankeaa: poskipäät, nenä, kulmaluun alaosa, silmäkulmat ja amorinkaari.
 • Artistry Signature Color ™ Shimmer Powder Eye Duo on valoa heijastava sekoitus murskattuja helmiä. Se saa silmät säihkymään sekä yksinään käytettynä että muihin väreihin yhdistettynä.
 • Artistry Signature Color™ Brow Kit sisältää kaksi väriä, vahan, pinsetit, vinon harjan ja kierreharjan – kaikki työkalut kulmien muotoiluun. Setti sisältää kaiken, mitä tarvitset upeiden ja upeasti muotoiltujen kulmien luomiseen kotona ja tien päällä.

Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection

Artistry Signature Color™ Lip Shine: 32,02 EUR

 • Soft Rose ja Fuchsia: Hohtaa kuin huulikiilto ja peittää kuin huulipuna.

Artistry Signature Color™ Highlighting Tint: 42,75 EUR

 • Pink: Hehkuva voidemainen koostumus, joka sisältää arvokkaita 3D-helmiä.

Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo: 55,59 EUR

Hohtava irtopuuteri sisältää yksinoikeudella tuotetun valoa heijastavan sekoituksen murskattuja helmiä.

 • So Chic: Dreamy Pink ja Crystal Blue
 • Subtle Chic: Golden Pearl ja Gleaming Peach

Artistry Signature Color™ Brow Kit: 42,62 EUR

 • Taupe Powder
 • Brow Wax
 • Espresso Powder
 • Sisältää kierreharjan, pinsetit ja vinon harjan.

Artistry ™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection on myynnissä 26.1.2017 lähtien niin kauan kuin varastoa riittää.  Artistry™-tuotteita myyvät vain suoramyyjät kaikkialla maailmassa. Lähimmän myyjän löydät osoitteesta Amway.fi.

Lisätietoa:
Mette Hvistendahl Munch,
Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia
mette.munch@amway.com
+45 2034 5131
news.amway.fi

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia