Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Uutiset -
Uusi kaksivaikutteista teknologiaa hyödyntävä B-vitamiini: Tehoravintolisä väsymyksen torjuntaan

2017.02.06 - 

Nykyajan elämänmeno voi olla hektistä ja kiireistä. Teemme paljon töitä, työpäivät ovat pitkiä ja arjen kiireet voivat verottaa energiatasoa.

Ehkä juuri siksi Euroopassa juodaan eniten kahvia asukasta kohden koko maailmassa, kuten European Coffee Federationin uusin selvitys osoittaa. Juomme noin 725 miljoona kuppia kahvia päivässä, mikä tekee 4 kiloa kahvia asukasta kohden vuodessa1. Nopean kofeiinipiristyksen sijasta voisit kuitenkin antaa elimistöllesi säännöllisen ja pitkäkestoisen energialisän. 

Kaksivaikutteista teknologiaa hyödyntävä NUTRIWAY™ Vitamin B Plus auttaa vähentämään väsymystä ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa tasaisesti koko päivän ajan. Se sisältää kahdeksaa välttämätöntä B-vitamiinia ja spirulina-mikrolevää, jotka auttavat sinua tulemaan parhaaksi ja pirteimmäksi versioksi itsestäsi. 

Ainutlaatuinen kaksivaikutteinen teknologia

B-vitamiinia esiintyy luonnollisesti eläinperäisissä tuotteissa, kuten kalassa, lihassa, äyriäisissä, kananmunassa ja maitotuotteissa, mutta sitä on myös pähkinöissä ja pavuissa. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ravintoaineita, joten elimistö ei pysty varastoimaan niitä pitkäksi ajaksi. Liian vähäinen B-vitamiinin saanti voi aiheuttaa väsymystä ja uupumusta.

B-vitamiinien tarve lisääntyy stressin2 ja puutteellisen ravitsemuksen yhteydessä. B-vitamiinipuutos voi liittyä myös rankkaan urheiluun, koska B-vitamiinia erittyy hien mukana.

B-vitamiinipuutoksesta ei tarvitse huolehtia, kun käytät uutta NUTRIWAY™ Vitamin B Plus -ravintolisää. Kahdeksan välttämätöntä B-vitamiinia yhdistettynä kaksivaikutteiseen teknologiaan saavat ravintoaineet imeytymään tehokkaasti elimistöön.

Kaksivaikutteinen teknologia tarkoittaa sitä, että tabletissa on kaksi kerrosta, joiden ansiosta ravintoaineita vapautuu sekä nopeasti että pitkäkestoisesti. B2 (riboflaviini) ja B12 (kobalamiini) liukenevat tunnissa, ja muut kuusi B-vitamiinia ((B1) tiamiini, (B3) niasiini, (B5) pantoteenihappo, (B6) pyridoksiini, (B7) biotiini ja (B9) foolihappo) liukenevat hitaasti ja pitkäkestoisesti siten, että saat kaikkia tarvitsemiasi B-vitamiineja kahdeksan tunnin ajan. 

Riippumaton Euromonitor International -tutkimusyritys, joka laatii kansainvälisiä markkinatutkimuksia, on vastikään valinnutNUTRIWAY™ Vitamin B Plus -ravintolisän johtavien tuotemerkkien joukosta parhaaksi vitamiinituotemerkiksi, joka valmistaa kaksivaikutteista teknologiaa hyödyntävää B-vitamiiniravintolisää.

Helposti kiireisen arjen keskellä

Kun käytät NUTRIWAY™ Vitamin B Plus -ravintolisää sinun ei tarvitse muistaa ravintolisän ottamista monta kertaa päivässä. Yksi tabletti päivässä riittää, koska saat siitä kaikkia kahdeksaa välttämätöntä B-vitamiinia 100 % päivittäisestä saantisuosituksesta3.

NUTRIWAY™ Vitamin B Plus sisältää myös luonnollista spirulina-mikrolevää, joka sisältää kasviperäisiä ravintoaineita. Nämä tehokkaat ravintoaineet suojaavat elimistöä luonnollisesti ja optimoivat tärkeiden vitamiinien tehon.

Spirulinaa viljellään yhdellä Amwayn NUTRICERT™-kumppanitiloista, jossa on tiukat vaatimukset jäljitettävyydelle ja kestävälle viljelylle.

Spirulinaa viljellään olosuhteissa, jotka ovat sen kasvulle ihanteelliset. Altaat ovat hyvin emäksisiä, eikä niiden pH-arvo sovi muille organismeille yhtä hyvin kuin spirulinalle. Näin saadaan hyvin puhdas spirulinakulttuuri.

NUTRIWAY™ Vitamin B Plus ei sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita.

NUTRIWAY™ Vitamin B Plus: 20.85 EUR

Lisätietoa:
Mette Hvistendahl Munch,
Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia
mette.munch@amway.com
+45 2034 5131
news.amway.fi

 

1. European Coffee Federationin tuorein selvitys on vuosilta 2013–2014.

2. Aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että työperäisen stressin määrä vähentyi huomattavasti, kun koehenkilöt olivat ottaneet B-monivitamiinia 90 päivän ajan. Katso esimerkiksi artikkeli ’The effect of 90day administration of a high dose vitamin B-complex on work stress’; Centre for Human Psychopharmacology, Swinburne University of Technology, Hawthorn, Victoria, Australia (2011).

3. Päivittäinen saantisuositus (RI) perustuu tieteelliseen ja tällä hetkellä käytettävissä olevaan tietoon ja kertoo ravintoainemäärän, jonka katsotaan riittävän aikuisen tarpeisiin.

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia