Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Uutiset -
Vangitse syksyn näytöslavojen ilme – ARTISTRY™ tuo markkinoille Luxe Metallics -värikokoelman

2016.11.08 - 

Syksyn ja talven meikille on tyypillistä näyttävyys: sähköiset rajausvärit, kimaltelevat luomivärit ja huomiota herättävät ajaukset. ARTISTRYn syksyn ja talven muodikas värikokoelma on saanut innoituksensa muotinäytöslavoilta Pariisista New Yorkiin. Sille tyypillisiä piirteitä ovat metallinhohtavat silmämeikit ja runsaasti pigmenttiä sisältävät puuterit. ARTISTRYn ensiluokkaiset tuotteet auttavat sinut ottamaan vastaan syksyn ja talven 2016.

Loihdi dramaattinen ja hohtava silmämeikki ARTISTRY’s Luxe Metallic Eye Shadow Trio -luomiväripaletilla (44,15 €). Paletti sisältää kolme sävyä: Platinum, Emerald ja Amethyst.  Sileä luomiväri on helppo levittää ja häivyttää. Se sopii sekä hillittyyn päivämeikkiin sekä kerrostettuna kimaltelevaan iltameikkiin.

Syksyn ja talven 2016 muotinäytöslavoilla nähtiin erittäin graafisia silmämeikkejä. Käynnistä kausi oikein houkuttelevalla ARTISTRY Signature Colour Purple Luxe longwearing liquid eyeliner -rajausvärillä (36,25 €).

Viekoitteleva violetti sävy levittyy sulavasti ja rajaa, muotoilee tai korostaa silmiä monipuolisesti. Voimakkaat ja runsaat violetit pigmentit tuottavat sähköisen lopputuloksen, jossa on juuri oikea häivähdys hohtoa. Vedenkestävä, tahraamaton ja leviämätön nestemäinen rajausväri kuivuu nopeasti.

Kauden muotinäytöksissä nähtiin erittäin voimakkaita ja näyttäviä rajauksia. Kokoelman kolmas tuote on 3D Face Powder (26,65 €). Rasia sisältää kuusi hohtavaa syksyistä sävyä, joissa on pehmeä kimallus ja pehmeät värit. Vaaleanpunaisen ja kullan sävyt sopivat kaikkiin ihonväreihin ja viimeistelevät syksyn ja talven näytösmeikin täydellisesti. Puuterit ovat kevyitä eivätkä saa ihoa tuntumaan raskaalta.

ARTISTRY Luxe Metallic Eye Shadow Trio, Suositeltu jälleenmyyntihinta: 49.60 EUR
ARTISTRY Signature Colour Purple Luxe longwearing liquid eyeliner, Suositeltu jälleenmyyntihinta: 33.90 EUR
ARTISTRY 3D Face Powder, Suositeltu jälleenmyyntihinta: 29.94 EUR

Lisätiedot
Mette Hvistendahl Munch, Corporate Affairs Manager
Puhelin: +45 43 31 32 02
Matkapuhelin: +45 20 34 51 31
Sähköposti: mette.munch@amway.com

ARTISTRY™
ARTISTRY™ on yksi maailman viidestä eniten myydystä ihonhoitotuotteiden laatumerkistä. (Lähde: : Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims ) Vuonna 1958 yrittäjäpariskunnan perustama ARTISTRY™-tuotevalikoima sisältää ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät uutta teknologiaa ja omia kasvipohjaisia ainesosia. Tuotteiden vaikutukset kohdistuvat sekä biologisiin että ympäristön aiheuttamiin ikääntymisen merkkeihin miehillä ja naisilla. Tuotevalikoima sisältää myös klassisia ja kausittaisia värikokoelmia kasvoille, silmille ja huulille. Ensiluokkaiset koostumukset ovat osoitus maailmanlaajuisesta tutkimus-, kehitys- ja laadunvarmistustyöstä, jota tekee yli 900 tutkijasta koostuva verkosto ja jota johtavat tieteelliset ja akateemiset neuvonantajat. Työn tavoitteena on avartaa käsitystä kauneudenhoidosta.

Amway Amway on yksi maailman johtavista suoramyyntiyrityksistä. Vuonna 1959 Yhdysvalloissa Adassa perustettu perheyhtiö toimii yli 100 maassa ja alueella, ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 9,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Amwayn valikoimaan kuuluu yli 450 kauneudenhoito-, hyvinvointi- ja kodinhoitotuotetta. Amwayn eniten myydyt tuotemerkit ovat Nutriway™-vitamiinit, -kivennäisaineet ja -ravintolisät sekä Artistryn™ ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteet. Tuotteita myyvät yksinoikeudella Amwayn Liikkeenharjoittajat. Yhtiön uutiset ovat luettavissa osoitteessa http://news.amway.fi

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia