Finland FIN  
fin  

rss

  • rss
Uutiset -
Amway lahjoittaa tuotteita hyväntekeväisyyteen

2017.11.16 - 

Yksi ALH Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta saa joulukuussa 750 euron arvosta tuotteita paikallisen hyväntekeväisyyskohteen tukemiseen.

Lokakuussa Amway pyysi ALH:ia kaikista Amway Scandinavian maista lähettämään tietoa tukemistaan paikallisista hyväntekeväisyyskohteista. Hakemuksia tuli 14, ja avustuskohteet vaihtelivat kylätalosta paikalliseen teatteriryhmään.

”Amway on aina auttanut ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan, ja tämä on juuri yksi tapa tehdä sitä. Olemme vuosien ajan tukeneet lapsia maailmanlaajuisesti, mutta lisäksi haluamme tukea myös Pohjoismaiden paikallisia yhteisöjä”, kertoo Sales Manager Mette B. Henius.

Valittuja ALH:ia pyydettiin kertomaan, mitkä tuotteet auttaisivat heitä parhaiten tukemaan kohteitaan. Tuotepaketit toimitetaan heille joulukuussa.

Tanska:
Lis Bærentsen ja Anna Marie Dyremose tukevat noin 50 naista ja heidän lapsiaan Holstebron kriisikeskuksessa. He saavat G&H-, Satinique- ja Artistry-tuotteita sekä XS Power Drink -juomia lahjoitustilaisuutta varten.

Suomi:
Annika Hoven tukee perheitä joulun aikaan Julhjälp Raseborg 2017 -kampanjan kautta. Tuettavat perheet ovat vaikeassa tilanteessa työttömyyden tai sairauden vuoksi. He saavat G&H-, Satinique- ja Artistry-tuotteita.

Ruotsi:
Pernilla Keusch tukee Talita-järjestöä, joka auttaa ihmiskaupan uhriksi joutuneita naisia Ruotsin suurimmissa kaupungeissa. He saavat Artistry-tuotteita.

 ”Lienee tarpeetonta sanoa, että valinta oli vaikea. Me Amwaylla olemme ylpeitä siitä, että saamme työskennellä ALH:ien kanssa, jotka eivät toimi vain omaksi hyväkseen vaan löytävät aikaa myös muiden ihmisten auttamiseen”, Mette B. Henius toteaa.

Norjasta ei tänä vuonna tullut hakemuksia.

Lue lisää Amwayn maailmanlaajuisesta hyväntekeväisyystyöstä https://powerof5.nutrilite.com/

Jätä kommentti

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia